Haal het beste uit jezelf & geniet volop!

Annabel Heijen

Marketing & Communicatie bij de Wereldomroep


"Mijn Spaanse Inspiratieweek: Open minded, sterker, ontspannen, ge´nspireerd en vol energie reis ik terug naar Nederland na mijn Spaanse Inspiratieweek. Ik kwam naar Marleen in Spanje om richting te bepalen voor mijn professionele toekomst. En die vond ik hier, en nog veel meer.

Het programma dat Marleen biedt, is een perfect gebalanceerd geheel van verwennerij, fysieke uitdaging, ontspanning en mentale en emotionele prikkeling. Alles in het oogstrelende achterland van de Costa Blanca met als uitvalsbasis het heerlijke Castell de la Solana. Dit alles verleidt je ertoe om los te laten en om dingen vanuit een ander perspectief te bekijken.

Marleen is een zorgzame, ge´nteresseerde en kritische coach. Ze ziet wie je bent en op liefdevolle, scherpe en opbouwende wijze laat ze je zelf het pad vinden wat bij je past. Door haar rust en openheid heb ik veel antwoorden in mezelf gevonden, waarmee ik aan de slag kan als zelfstandig ondernemer. Ik sta te trappelen!

Ik ben dolblij dat ik mezelf deze ervaring gunde en de kans ook kreeg. Ik zal er nog lang, misschien wel een heel leven, de vruchten van plukken."


Terug naar referenties
 terug naar referenties

 


heinsmarleen@gmail.com
ES: 0034 682 662 126 | NL: 0031 (0)653 408 751

Volg M-Pulse op Facebook Bekijk M-Pulse op Pinterest Bekijk M-Pulse op 'Nederlandse vrouwen in Spanje' volg M-Pulse op twitter Bekijk M-Pulse LinkedIn   

Bestel hier ons gratis eBook