Haal het beste uit jezelf & geniet volop!

De Klimboom

De Klimboom

De Klimboom is een speciale basisschool voor kinderen met een ontwikkelingsprobleem. Om tegemoet te komen aan de veranderingen in het kader van 'Passend Onderwijs' zal De Klimboom zich ontwikkelen tot expertise centrum voor alle basisscholen uit haar samenwerkingsverband.

Marleen Wientjens van M-pulse begeleidde 2 teamdagen van de 32 leerkrachten van de De Klimboom. Het doel was om elkaar beter te leren kennen en met elkaar een mening te vormen over de komende veranderingen die passend onderwijs met zich meebrengen.
Den Klimboom

Jan E. Post directeur van De Klimboom over M-pulse

Marleen Wientjens heeft in het team bijgedragen aan het commitment aan passend onderwijs. Onder haar leiding hebben teamleden ervaren dat het veranderingsproces een proces is waar zij zelf invloed op hebben en dat de overeenkomsten tussen de teamleden groter zijn dan de verschillen. Door de goede chemie, de plezierige aanpak en het enthousiasme van Marleen voelde iedereen zich bij de teamdagen betrokken.

www.deklimboom-emmeloord.nl


Terug naar referenties
 terug naar referenties

 


heinsmarleen@gmail.com
ES: 0034 682 662 126 | NL: 0031 (0)653 408 751

Volg M-Pulse op Facebook Bekijk M-Pulse op Pinterest Bekijk M-Pulse op 'Nederlandse vrouwen in Spanje' volg M-Pulse op twitter Bekijk M-Pulse LinkedIn   

Bestel hier ons gratis eBook