Haal het beste uit jezelf & geniet volop!

Erik Veltenaar


"Een paar weken geleden reisde ik af naar de Jalon-vallei voor een vernieuwde ontmoeting met Marleen Wientjens van M-pulse. Een inspiratiereis die niet beter kon plaats vinden als in deze periode van mijn leven. Marleen ken ik al heel wat jaren toen zij in Nederland mijn teams trainde en dit altijd met veel passie, enthousiasme en prikkels deed. Ik stapte in het vliegtuig vol nieuwsgierigheid over de Spaanse inspiratiereis en de ontmoeting met Marleen in Spanje.

Dat Marleen ook haar vak verstaat in Spanje werd al gauw duidelijk. Met een enorme gastvrijheid en in een prachtige omgeving ben je in staat om snel over te schakelen van de hectiek van alle dag en ontstaat er ruimte om met jezelf aan de slag te gaan.

Via inspirerende prikkelsessies weet Marleen je zo te motiveren en te stimuleren dat inzichten ontstaan en je echt gaat nadenken over je talenten, je toekomst, je energie en nog zo veel meer. Afgewisseld met leuke activiteiten is een inspiratiereis bij M-Pulse een ware traktatie voor jezelf. Daarnaast combineert Marleen deze reis met haar passie voor koken en het is geweldig om te merken hoe gezond, vers en lekker je kunt eten en wat dit voor invloed heeft op jezelf.

Persoonlijk heeft Marleen mij tijdens deze inspiratiereis de prikkels gegeven die ik in mijn leven nodig had. Wat deze energie wel niet met je kan doen… In deze dagen heb ik een enorme push mogen ervaren in de richting van het leven waarin ik mij wil verkeren. Zo zijn mijn doelen helder en inzichtelijk geworden en weet ik welke acties nodig zijn om deze te bereiken.

Met deze prachtige ervaring kan ik nu alleen nog maar iedereen aanraden deze ervaring te gaan beleven. Het is een cadeau voor jezelf en een ervaring die ik nog heel lang in mijn leven wil vasthouden. "Terug naar referenties
 terug naar referenties

 


heinsmarleen@gmail.com
ES: 0034 682 662 126 | NL: 0031 (0)653 408 751

Volg M-Pulse op Facebook Bekijk M-Pulse op Pinterest Bekijk M-Pulse op 'Nederlandse vrouwen in Spanje' volg M-Pulse op twitter Bekijk M-Pulse LinkedIn   

Bestel hier ons gratis eBook