Haal het beste uit jezelf & geniet volop!

HEBO

De Hogere Europese Beroeps Opleiding is een fantastische opleiding, anders dan andere door het internationale karakter van de opleiding (veel naar het buitenland, veel internationale contacten). Doordat HEBO onderdeel is van de Haagse Hogeschool en doordat de naam HEBO niet zoveel zegt, heeft men moeite op te vallen tussen het enorme opleidingsaanbod.

In een aantal positionerings-sessies hebben we de belangrijkste onderscheidende elementen benoemd: internationalisering, breed (multifunctioneel) en praktisch. De HEBO levert initiatiefrijke mensen die snel inzetbaar zijn op een breed terrein.

Om de naam HEBO meer lading te geven is er naar een pay-off gezocht die het onderscheidende karakter van de HEBO belicht. We hebben gekozen voor: "Learning the international way".

Vervolgens doet M-pulse een voorstel om de communicatie aan te scherpen om het onderscheidende karakter uit te dragen.
HEBO

Wil van Leeuwen (adjunct opleidingsmanager)

"Marleen voelt zich als een vis in het water tijdens de strategische sessies bij HEBO. Zij zorgt voor een ontspannen sfeer. Ze heeft een groot inlevingsvermogen en komt daardoor snel tot de kern."


Terug naar referenties
 terug naar referenties

 


heinsmarleen@gmail.com
ES: 0034 682 662 126 | NL: 0031 (0)653 408 751

Volg M-Pulse op Facebook Bekijk M-Pulse op Pinterest Bekijk M-Pulse op 'Nederlandse vrouwen in Spanje' volg M-Pulse op twitter Bekijk M-Pulse LinkedIn   

Bestel hier ons gratis eBook