Haal het beste uit jezelf & geniet volop!

Imageworld

Imageworld organiseert en beheert de inhoud van communicatiemiddelen. Alle gegevens en mediabestanden worden overzichtelijk opgeslagen en zijn op ieder moment via het web beschikbaar. Met behulp van logische zoekstructuren en overzichtelijk databeheer zijn de mediabestanden 24 uur per dag op elke werkplek beschikbaar en productief. Dit maakt het mogelijk complexe, grafische productieprocessen soepel en planmatig te laten verlopen.

M-pulse maakte een marketing - communicatie - salesplan voor Imageworld. Als vervolg op dit plan werkt Marleen Wientjens een aantal activiteiten uit, zoals het opzetten van een sales organisatie voor imageworld.

Peter van Teeseling (directeur Imageworld) over M-pulse

"M-pulse heeft een goed onderbouwd plan gemaakt, waarin alle kennis over onze dienstverlening op overzichtelijke wijze is vastgelegd. Marleen Wientjens heeft zich in korte tijd in deze complexe wereld verdiept en kan zich inmiddels als volwaardige gesprekspartner presenteren. Haar directe manier van communiceren zorgt voor helderheid in alle lagen van onze organisatie."


Terug naar referenties
 terug naar referenties

 


heinsmarleen@gmail.com
ES: 0034 682 662 126 | NL: 0031 (0)653 408 751

Volg M-Pulse op Facebook Bekijk M-Pulse op Pinterest Bekijk M-Pulse op 'Nederlandse vrouwen in Spanje' volg M-Pulse op twitter Bekijk M-Pulse LinkedIn   

Bestel hier ons gratis eBook