Haal het beste uit jezelf & geniet volop!

Milou Schmit

Staan voor wie je bent

"Soms heb je van die momenten dat je even niet meer weet wat je wil in het leven. Marleen, een dierbare vriendin van mijn ouders, wilde mij met alle liefde helpen mijn doel weer terug te vinden. Een week lang mocht ik bij haar verblijven en heeft ze me laten zien wat ik over mezelf wist en nog niet wist.

Ik geloof weer in mezelf en weet weer wie ik ben. Nu durf ik daar voor te staan en de 'grotemensenwereld' te betreden. Geen angst voor de toekomst, maar juist nieuwsgierig voor wat gaat komen. Nog dagelijks sta ik stil bij Marleens wijze woorden. Ik bewonder haar positieve kijk op het leven en heb daardoor zelf ook een andere blik gekregen.Niet alleen op professioneel vlak, maar ook op persoonlijk vlak kan Marleen je opnieuw jezelf laten ontdekken. Met verfrissende wandelingen, heerlijk eten en bijzondere gesprekken is het een week om nooit te vergeten.

Lieve Marleen, onwijs bedankt voor de heerlijke week! "


Terug naar referenties
 terug naar referenties

 


heinsmarleen@gmail.com
ES: 0034 682 662 126 | NL: 0031 (0)653 408 751

Volg M-Pulse op Facebook Bekijk M-Pulse op Pinterest Bekijk M-Pulse op 'Nederlandse vrouwen in Spanje' volg M-Pulse op twitter Bekijk M-Pulse LinkedIn   

Bestel hier ons gratis eBook