Haal het beste uit jezelf & geniet volop!

IND (Ministerie van Justitie)

IND

Migratie stelt onze samenleving voor steeds veranderende en complexe vraagstukken. De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) is verantwoordelijk voor de uitvoering van taken op het terrein van toelating, naturalisatie, terugkeer en grensbewaking.

Doordat de organisatie een kanteling doormaakt van regio gestuurd naar proces gestuurd, kregen de communicatie deskundigen van de IND behoefte aan een teamdag. Tijdens deze dag "Communicatie in Proces" werden de gemeenschappelijke waarden en uitgangspunten besproken en aangescherpt.

Roosmarijn Medendorp en Paula Keun over M-pulse

IND (Ministerie van Justitie)"Marleen heeft ons geholpen met het formuleren van onze doelen en ambities voor de toekomst. Aan het einde van de dag lagen er genoeg uitgangspunten op tafel om verder aan de slag te kunnen. Wij hebben haar inbreng zeer gewaardeerd, met name vanwege de wijze waarop ze de dag vorm gaf. Plezier en serieuze zaken wisselden elkaar af en door haar communicatieachtergrond kon ze goed meedenken in de visievorming rond het communicatievak."

www.ind.nl


Terug naar referenties
 terug naar referenties

 


heinsmarleen@gmail.com
ES: 0034 682 662 126 | NL: 0031 (0)653 408 751

Volg M-Pulse op Facebook Bekijk M-Pulse op Pinterest Bekijk M-Pulse op 'Nederlandse vrouwen in Spanje' volg M-Pulse op twitter Bekijk M-Pulse LinkedIn   

Bestel hier ons gratis eBook