Haal het beste uit jezelf & geniet volop!

Pascal Greijmans

masseur en psychiatrisch begeleider


"De Spaanse Inspiratieweek was veelzijdig, intensief en erg verhelderend. Een geweldig mix van werken aan jezelf en genieten van de rustige en prachtige omgeving met heerlijke maaltijden en wijnen uit de streek.

Het is mij gelukt om plannen, dromen en wensen te bundelen, te trechteren en te filteren naar concrete doelen. Ik kreeg veel inzicht door de "simpele" vragen: "Wat wil ik nu eigenlijk echt? Waar liggen mijn kwaliteiten en vaardigheden. Hoe pas ik die toe en wat geeft mij energie?"

Marleen is een passionele, betrokken en gedreven coach. Door met haar aan het werk te zijn, werd mij duidelijk dat ik veel op automatische piloot handel en vaak dingen doe omdat ze nu eenmaal zo zijn en ik vast zat in 'comfortabele' patronen.

  • Er is een andere weg en manier en dat is mijn weg en manier.
  • Doelen zijn concreter geworden.
  • De weg naar die doelen is er een met inspiratie, passie en handelen op een wijze die energie geeft.
  • Het is namelijk mijn weg, zelf gevonden, zelf bepaald en deze leidt naar mijn eigen mooie doel.

Terugkijkend en genietend is de inspiratie week iedere investering van mijn kant meer dan waard geweest en zal het zowel professioneel als privé renderen. Ik gun het echt iedereen zo bij zichzelf thuis te komen…

Jaja Marleen, ik heb het zelf gedaan maar toch bedank ik je voor je begeleiding, verheldering en betrokken manier van werken."


Terug naar referenties
 terug naar referenties

 


heinsmarleen@gmail.com
ES: 0034 682 662 126 | NL: 0031 (0)653 408 751

Volg M-Pulse op Facebook Bekijk M-Pulse op Pinterest Bekijk M-Pulse op 'Nederlandse vrouwen in Spanje' volg M-Pulse op twitter Bekijk M-Pulse LinkedIn   

Bestel hier ons gratis eBook