Haal het beste uit jezelf & geniet volop!

Proconnext (voorheen Recruitment First)

Proconnext

Proconnext helpt met het invoeren van recruitment als strategie. Een succesvolle pro-actieve aanpak waarmee een organisatie geschikte kandidaten beschikbaar heeft zodra dit nodig is. M-pulse begeleidde Proconnext met de positionering en de doorvertaling hiervan in een presentatie. Daarnaast heeft M-pulse een aantal relaties telefonisch geïnterviewd. Deze interviews (referenties) zijn op de website geplaatst.

Annette Bröring over de samenwerking met M-pulse

"Marleen Wientjens van M-pulse is vriendelijk, direct, to the point en zonder poeha. Dit is ook terug te zien aan haar rapportages; kort, bondig en duidelijk. Hierdoor kon ik meteen met haar adviezen aan de slag en het resultaat was dan ook direct zichtbaar.

Ik focus me nu meer op mijn sterke kanten. Hierdoor is mijn zelfvertrouwen vergroot en mijn pitch verbeterd. Het scherp formuleren van de tekst van mijn nieuwe website kwam snel tot stand. Door de samenwerking met Marleen heeft mijn bedrijf een 'boost' gekregen en is het Zakelijk Verleidelijker geworden."


www.proconnext.nl


Terug naar referenties
 terug naar referenties

 


heinsmarleen@gmail.com
ES: 0034 682 662 126 | NL: 0031 (0)653 408 751

Volg M-Pulse op Facebook Bekijk M-Pulse op Pinterest Bekijk M-Pulse op 'Nederlandse vrouwen in Spanje' volg M-Pulse op twitter Bekijk M-Pulse LinkedIn   

Bestel hier ons gratis eBook