Haal het beste uit jezelf & geniet volop!

Stichting Philadelphia Zorg

Stichting Philadelphia Zorg

Philadelphia Zorg is een landelijke zorginstelling die ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. De ondersteuning varieert van enkele uren begeleiding per week tot dagelijkse intensieve zorg, en van logeeropvang tot dagbesteding en begeleide werkvormen. Philadelphia wil er vanuit een christelijke visie aan bijdragen dat mensen met een verstandelijke beperking gelukkig kunnen zijn en het beste uit zichzelf kunnen halen.

Janny Voorhout (regiomanager)

Stichting Philadelphia Zorg"Mijn ervaring met Marleen Wientjens is dat zij door open communicatie, kan aangeven waar verbeteringen nodig zijn. Door haar tips krijg je inzicht aan welke verbeteringen je kan werken. Zij heeft een coachende en enthousiasmerende rol, om veranderingen te stimuleren. Wat vooral prettig is, is dat zij objectief luistert en je uitnodigt om vooral zelf in ontwikkeling te blijven. Ook het organiseren van workshops op maat naar individuele en groepen medewerkers kan zij organiseren."

Erik Veltenaar (Manager Wonen) over M-pulse

Stichting Philadelphia Zorg"Wij volgden met alle medewerkers een teambuildingstraining bij M-Pulse. 'Geef elkaar de ruimte' was de titel van deze middag en die ruimte kun je met gemak aan Marleen Wientjens geven. Met veel enthousiasme en praktische trucs en tips weet zij iedereen te motiveren en te activeren om samen op weg te gaan naar dat gemeenschappelijke doel: Samenwerken! Nog steeds praten de medewerkers over deze middag en worden er zelfs al resultaten geboekt. Marleen verstaat haar vak en deze middag is door ons als zeer zinvol en plezierig ervaren."

www.philadelphia.nl


Terug naar referenties
 terug naar referenties

 


heinsmarleen@gmail.com
ES: 0034 682 662 126 | NL: 0031 (0)653 408 751

Volg M-Pulse op Facebook Bekijk M-Pulse op Pinterest Bekijk M-Pulse op 'Nederlandse vrouwen in Spanje' volg M-Pulse op twitter Bekijk M-Pulse LinkedIn   

Bestel hier ons gratis eBook