Haal het beste uit jezelf & geniet volop!

Syntens

Syntens

Syntens is een deskundig en onafhankelijk klankbord voor MKB-ondernemers. Een innovatienetwerk met 270 adviseurs die de wereld van het MKB en de wereld van de kennisinstellingen kennen. Zo kunnen zij vraag aanbod snel aan elkaar koppelen. Syntens geeft op jaarbasis zo'n 20.000 adviezen en 1.000 workshops aan het MKB. De missie van Syntens is het versterken van het innovatievermogen van MKB-ondernemingen om zo duurzame groei van deze ondernemingen te realiseren.

Het project LiveWIRE van Shell geeft technostarters een steuntje in de rug en worden zij ondersteund door Syntens-coaches. Voor de LiveWIRE Masterclass voor technostarters deed M-pulse met de interactieve workshop 'Zakelijk Verleiden' de aftrap voor een reeks van 4 workshops.

Sjoerd Keijser innovatieadviseur bij Syntens

Syntens"Via een collega uit Rotterdam werd ik op het spoor gezet van Marleen Wientjens van M-pulse. Zij had het jaar daarvoor een training voor de technostarters in Rotterdam verzorgd. De workshop van Marleen was de eerste workshop in een reeks van 4. Door het plenair oefenen van de pitches leerden de mensen elkaar meteen goed kennen. De toon van de workshop was prettig waardoor een goede sfeer ontstond waar iedereen zich durfde te presenteren. Hieraan merkte je dat Marleen de inhoud van de workshop goed beheerst.

De feedback werd zo gegeven dat mensen in hun waarde werden gelaten maar wel duidelijke en praktische tips kregen aangereikt om hun presentatie te verbeteren. Deze workshop en de aanpak van Marleen Wientjens werd door de deelnemers goed gewaardeerd. Een ondernemer die zichzelf goed weet te presenteren wordt sneller succesvol met zijn bedrijf"


Tijdens de voorverkiezing van de Young Business Award verzorgde Marleen Wientjens weer een workshop Zakelijk Verleiden en gaf zij de genomineerden als Pitch Coach een persoonlijk advies.
Meer info Young Business Award: http://vl.am/zFn

www.syntens.nl


Terug naar referenties
 terug naar referenties

 


heinsmarleen@gmail.com
ES: 0034 682 662 126 | NL: 0031 (0)653 408 751

Volg M-Pulse op Facebook Bekijk M-Pulse op Pinterest Bekijk M-Pulse op 'Nederlandse vrouwen in Spanje' volg M-Pulse op twitter Bekijk M-Pulse LinkedIn   

Bestel hier ons gratis eBook