Haal het beste uit jezelf & geniet volop!

Train2work

Train2work geeft korte, krachtige opleidingen voor op de werkplek.

Train2work


Marja Cousijnse (directeur) over M-Pulse en Marleen Wientjens

Train2work"In 2004 heeft Train2work definitief gekozen voor een flexibele interne organisatiestructuur. Sinds die tijd neemt M-pulse een zeer belangrijk onderdeel van onze organisatie voor haar rekening: netwerken en acquisitie. Daarnaast doen wij regelmatig een beroep op M-pulse voor coachingstrajecten van medewerkers van onze klanten. Last but not least het scherp houden van de interne en externe positionering en focus van Train2work.

Onze samenwerking met Marleen toont dan ook direct haar veelzijdigheid aan. Haar professionele inzet voor bewerking van de opleidingsmarkt wordt gecombineerd met een groot inlevingsvermogen in de behoeften van onze prospects en klanten. Met enthousiasme, een frisse kijk op zaken en een ruime ervaring in 'mensenwerk' verzorgt zij geheel zelfstandig de invulling van haar opdrachten. Het resultaat hiervan is zeer positief: er ontstaan nieuwe contacten en samenwerkingen, doch ook nieuwe opleidingsproducten die onze dienstverlening naar onze klanten verrijken.

Marleen combineert heel vanzelfsprekend haar natuurlijke positiviteit met een grote dosis creatief oplossend vermogen. Zij ziet overal mogelijkheden. Daarnaast is zij in staat om in heel korte tijd mensen bewust te maken van het effect van hun handelen. Of het nu om coaching gaat of om de positionering van een bedrijf: met respect voor de mens tegenover haar draagt zij zodanige handvatten aan dat iedereen enthousiast en gemotiveerd aan de slag gaat, om te werken aan zijn toekomst of de toekomst van hun onderneming!"


www.train2work.nl


Terug naar referenties
 terug naar referenties

 


heinsmarleen@gmail.com
ES: 0034 682 662 126 | NL: 0031 (0)653 408 751

Volg M-Pulse op Facebook Bekijk M-Pulse op Pinterest Bekijk M-Pulse op 'Nederlandse vrouwen in Spanje' volg M-Pulse op twitter Bekijk M-Pulse LinkedIn   

Bestel hier ons gratis eBook