Haal het beste uit jezelf & geniet volop!

VMEngineering

VMEngineering

In een korte tijd is VME uitgegroeid van een eenmansbedrijf naar een onderneming van ca. 20 mensen. Inmiddels doet VME veel meer dan alleen Engineeren. Tijdens een aantal positionerings-sessies ontstond het nieuwe concept van VME. Een onafhankelijke, multifunctionele organisatie gespecialiseerd op de Liquid Food markt (melk en sap). Klanten kunnen werkzaamheden met een gerust hart uitbesteden aan VME en zich concentreren op hun eigen kernactiviteiten. "We cope & care".

We zijn nu bezig met het uitwerken van een modulair documentatie systeem. Folders en brochures zijn al snel verouderd, daarom kiezen we hier voor een systeem dat printing on demand, up to date blijft. Een goed, eenvoudig ontwerp dat bij VME past is de basis. De tekst kan worden aangepast naar de behoefte van de klant of van de nieuwste informatie worden voorzien.

Nadat de documentatie is ingevoerd worden ook de overige communicatiemiddelen volgens de look en feel van deze nieuwe documentatie aangepast. Hiermee is de totale uitstraling van VME professioneel en herkenbaar.
VMEngineering

Bob van de Meerdonck (managing director)

"Op een ontspannen wijze heeft Marleen Wientjens doeltreffend het proces van onze positionering begeleid. Daarna heeft zij het op zich genomen om de communicatiemiddelen op deze positionering af te stemmen."

www.vmengineering.com


Terug naar referenties
 terug naar referenties

 


heinsmarleen@gmail.com
ES: 0034 682 662 126 | NL: 0031 (0)653 408 751

Volg M-Pulse op Facebook Bekijk M-Pulse op Pinterest Bekijk M-Pulse op 'Nederlandse vrouwen in Spanje' volg M-Pulse op twitter Bekijk M-Pulse LinkedIn   

Bestel hier ons gratis eBook