Haal het beste uit jezelf & geniet volop!

We Print Together (WPT)

Een samenwerkingsproject van de Ministeries SZW, VROM en VWS. Deze 3 ministeries hebben een gemeenschappelijke repro afdeling opgericht. Deze repro krijgt 3 jaar de tijd om uit te groeien tot een professionele repro-organisatie. Uitgangspunten hierbij zijn het verbeteren van de dienstverlening en een kostenbesparing.

Na het turbulente eerste half jaar heeft het MT behoefte aan een teamdag. Naast de terugblik op de successen en tegenslagen van de afgelopen periode wordt er vooral vooruit gekeken. Concrete acties en doelen om met een gezamenlijke focus dit karwei te klaren.
We Print Together

Martin Swikkers (Manager WPT) over M-pulse

"Het is goed om je, samen met je collega's, af en toe terug te trekken. Jezelf een spiegel voor laten houden. Het is een bewustwordingsproces, je herkent waar het om gaat maar door de drukte van alledag doe je er normaal gesproken te weinig mee. Marleen Wientjens laat op een directe maar wel prettige manier de boodschap duidelijk overkomen."


Terug naar referenties
 terug naar referenties

 


heinsmarleen@gmail.com
ES: 0034 682 662 126 | NL: 0031 (0)653 408 751

Volg M-Pulse op Facebook Bekijk M-Pulse op Pinterest Bekijk M-Pulse op 'Nederlandse vrouwen in Spanje' volg M-Pulse op twitter Bekijk M-Pulse LinkedIn   

Bestel hier ons gratis eBook