Haal het beste uit jezelf & geniet volop!

WIX factor

coaching, training, incentives

WIX Factor


WIX factor staat voor betrokkenheid naar mensen, organisaties en maatschappij.
Menselijke zakelijkheid is de sleutel van ons succes. Onze ambitie is om bij te dragen aan de ontwikkeling van mensen met name op gebied van attitude en communicatie. Wij doen dit ondermeer met behulp van personal en management coaching. En verzorgen Factor Communicatie trainingen.
Den Klimboom

Wick Lichtveld over M-Pulse

Minstens een half jaar was ik al aan het bouwen, creeeren en ontwikkelen. Mijn eigen bureau, met een mensgerichte focus, op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, coaching, incentives. Ik dacht dat ik het helemaal voor elkaar had. Hoe onthutsend is het dan om iemand te ontmoeten die gaten in je bolwerk schiet! Maar ook direct je de tools geeft om deze gaten te repareren. Om nog authentieker, nog onderscheidender te zijn. Positionering pur sang!

Marleen inspireeerde mij en gaf aan hoe ik een werkelijk onderscheidend product kon neerzetten. Gaf me tal van tips en 'do's en donot's'. Zij heeft een blijvende (i)M-pulse gegeven bij de opzet en uitbouw van WIX factor.


www.wixfactor.nl


Terug naar referenties
 terug naar referenties

 


heinsmarleen@gmail.com
ES: 0034 682 662 126 | NL: 0031 (0)653 408 751

Volg M-Pulse op Facebook Bekijk M-Pulse op Pinterest Bekijk M-Pulse op 'Nederlandse vrouwen in Spanje' volg M-Pulse op twitter Bekijk M-Pulse LinkedIn   

Bestel hier ons gratis eBook